top of page

Diensten

Aanleg van terrassen, opritten en parkings

Is het een uitdaging om een vrij parkeerplaatsje te vinden in uw straat? Droomt u ervan om op een mooi terras in uw tuin te genieten van het zonnetje? Of wilt u vlot van en naar uw woning kunnen rijden? Sebreghts Gebr uit Zoersel is sterk in de aanleg van terrassen, opritten en parkings.

Wij helpen u met plezier om uw buitenruimte te transformeren. Een mooi geplaatst terras, oprit of parking met de juiste materialen ligt in het verlengde van uw woning of tuin, is uiterst functioneel en kan een leven lang meegaan. Bij de aanleg van uw terras, oprit of parking hebt u de keuze uit heel wat verhardingsmaterialen, zoals kasseien, betonklinkers en kleiklinkers, alle soorten tegels in beton, arduin of natuursteen en siergrind, met of zonder grindstabilisatie.

Oprit aanleggen

Van rioleringswerken tot totaalprojecten

Naast sierbestrating en verhardingen kunt u ook op ons rekenen voor diverse rioleringswerken, zowel voor de complete aanleg van een rioleringssysteem als voor renovaties of dringende reparaties aan uw bestaande riolering.

Juist omdat we uiteenlopende werkzaamheden meester zijn, kunt u ook een totaalproject perfect aan ons toevertrouwen. Zo kunnen we alle graaf- en nivelleringswerken uitvoeren, uw nieuwe riolering aanleggen en afwerken met een prachtige verharding of sierbestrating. Of kunnen we uw oude of beschadigde riolering eerst aanpakken voor we uw terras, parking en oprit volgens de regels van de kunst leggen. We zorgen stap voor stap voor een totaalplaatje, dat uw woning of pand een echte meerwaarde biedt en u 100% gelukkig kan maken.

CONTACTEER ONS

Neem contact op met Sebreghts Gebr voor meer info of een vrijblijvende offerte voor de aanleg van uw parking, terras of oprit, rioleringswerken of totaalproject!

Onze realisaties

bottom of page